Actualitat Actualitat

El síndic major assisteix al lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament amb motiu de la DiadaBarcelona, 12 de setembre de 2019

El síndic major de la Sindicatura de Comptes, Jaume Amat, ha assistit a l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, en categoria d’or, a Carola Rackete i Òscar Camps per la seva tasca humanitària a les aigües del Mediterrani.

L’acte va tenir lloc el dia 10 de setembre a les 20:00 hores, en el marc dels actes institucionals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

A l'acte van assistir el president de la Generalitat, Quim Torra; una àmplia representació del Govern; els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla; els expresidents del Parlament Ernest Benach i Joan Rigol; representants de la Mesa i dels grups parlamentaris i la tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Janet Sanz.

També hi van assistir el president del Consell de Garanties Estatutàries, Joan Egea i el president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher.