Actualitat Actualitat

21/04/08   El síndic major assisteix a l'acte de lliurament de la Creu de Sant Jordi 2008

El síndic major, Joan Colom, assisteix aquesta tarda a l¿acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi 2008, que anualment concedeix el Govern de Catalunya. Enguany, els guardonats són 24 personalitats i 9 entitats. Entre aquestes personalitats destaca Jacint Ros, que va ser membre del Ple de la Sindicatura dels anys 2000 a 2007 i que va dirigir el Departament sectorial D, corresponent a la fiscalització dels departaments i organismes de formació i cultura de la Generalitat de Catalunya, i pel que fa al Compte general de la Generalitat de Catalunya, els comptes de la corporació catalana de ràdio i televisió i les seves filials.

15/04/08   Compareixença davant la Comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament de Catalunya de 15 d'abril per presentar quatre informes

Aquesta tarda s'ha celebrat la reunió de la Comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament de Catalunya.

09/04/08   Informe 4/2008 relatiu al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), exercici 2006

La Sindicatura de Comptes ha tramès al Parlament de Catalunya, l'Informe 4/2008 relatiu al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), exercici 2006.

07/04/08   El síndic major presenta la Sindicatura de Comptes de Catalunya al Fòrum d'Auditoria Pública de Melbourne

El propers dies 7 a 10 d'abril el síndic major participa en el Fòrum sobre Auditoria Pública de Melbourne (Austràlia), que organitza el Consell General d'Auditors d'Austràlia-Àsia (ACAG) conjuntament amb el Consell d'Auditors Legislatius de Canadà (CCOLA).

31/03/08   El síndic major, Joan Colom i Naval, participa a la reunió del Comitè Directiu de la xarxa EURORAI a Santiago de Compostel·la

Aquest matí ha tingut lloc a la seu del Parlament de Galícia una reunió del Comitè Directiu de l'Organització Europea de les Institucions de Control Extern del Sector Públic (EURORAI).

12/03/08   El Ple de la Sindicatura de Comptes de Catalunya es reuneix amb el degà del Col·legi d'Economistes

El Ple de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, encapçalat pel síndic major, Joan Colom, ha mantingut avui una trobada amb el Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Artur Saurí, a la seu del Col·legi.

10/03/08   La Sindicatura de Comptes fa cinc minuts de silenci en senyal de repulsa i condemna per l'assassinat d'Isaías Carrasco

Un centenar de persones han participat aquest migdia en la concentració silenciosa que el Parlament ha fet davant la façana principal com a mostra de repulsa i condemna per l'assassinat de l'exregidor socialista d'Arrasate Isaías Carrasco, que la banda terrorista ETA va perpetrar divendres.

06/03/08   Un auditor de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, Francesc Julià Chico Martínez rep el primer premi de la revista "Auditoría Pública"

BARCELONA, 6 de març de 2008. Aquest matí, a la ciutat de València, l'auditor de la Sindicatura de Comptes de Catalunya Julià Chico Martínez ha rebut el premi de la Revista Auditoria Pública 2007 pel seu treball sobre tècniques de mostreig amb l'article Muestreo aleatorio en auditoria o como la estadística se puede utilizar para probarlo todo, incluso la verdad, editat al número 42 de l'esmentada publicació.

22/02/08   El síndic major de Comptes assumeix la presidència de la Conferència de Presidents dels Òrgans Autonòmics de Control Extern en una reunió a Barcelona

BARCELONA, 21 de febrer de 2008.- El síndic major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, Joan Colom, ha estrenat avui la presidència de torn de la Conferència de Presidents dels Òrgans Autonòmics de Control Extern (OCEX) en una reunió que ha tingut lloc aquest matí a la seu de la institució catalana i que ha aplegat els 12 presidents dels tribunals de comptes autonòmics.

18/02/08   El síndic major de la Sindicatura de Comptes compareix avui al Parlament per valorar el projecte de llei de l'Oficina Antifrau

BARCELONA, 18 de febrer de 2008.- El síndic major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, Joan Colom, compareix aquesta tarda a les 16.00 hores davant la Comissió d'afers institucionals del Parlament de Catalunya que tramita el Projecte de llei de creació de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC).
S'estan mostrant 751 - 760 de 816 resultats.
Articles per pàgina 10
de 82